Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g1g3.3kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl5.2g18kcal0.7g3.3g0.2g0.3g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1g3.2kcal0.2g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g51kcal2.2g8.8g0.8g1.2g
Valittu annoskoko13g26kcal1.1g4.4g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.6g2.2g0.2g0.3g
Arvot/100g100g203kcal8.7g34.9g3.2g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910