Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1.8g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g15kcal0.8g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko13g7kcal0.4g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g58kcal3.1g4.7g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964