Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Perunajauhot,rainbow2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mansikka 1.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 1.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g56kcal0.8g11.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko13g28kcal0.4g5.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.2g2.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g222kcal3.1g44.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386