Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g0.6g3.2kcal0g0g0.4g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g1.8g8.9kcal0.1g1g0.5g0.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g4.1g2.7kcal0.5g0.2g0g0g
Sokeri 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Liivate 0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g2.3g13kcal0.2g1.2g0.8g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g2.9g5.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g71kcal2g6.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko13g35kcal1g3.3g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g18kcal0.5g1.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g279kcal7.9g26g16.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892