Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g2.1g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2.2g5.5kcal0.4g0g0.5g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g20kcal1.8g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko13g10kcal0.9g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.5g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049