Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekoni rasvainen 1.1g4kcal0.1g0g0.4g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton3.3g7.2kcal0.4g0.1g0.6g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 6.3g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g30kcal1.2g2g2g0.2g
Valittu annoskoko13g15kcal0.6g1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.3g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g120kcal4.7g7.9g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218