Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g19kcal0.2g0.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko13g10kcal0.1g0.4g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g78kcal0.8g3.2g5.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318