Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g3.3g9kcal0.1g2.5g0g0.2g
Saksanpähkinä 7.4g50kcal1.1g0.2g4.8g1.2g
Kookoshiutale 1.3g8.5kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Hunaja 0.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g140kcal2.6g6.6g11.2g3.2g
Valittu annoskoko13g70kcal1.3g3.3g5.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna6g35kcal0.7g1.7g2.8g0.8g
Arvot/100g100g552kcal10.2g26g44.1g12.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742