Syksyn broileririsotto

Paista broilerit pannulla.

Lisää sekaan sipuli ja hernemaissipaprika.

Mausta ja anna hautua hetken aikaa.

Kiehauta veden seassa ½ lihaliemikuutio ja currya, lisää sen jälkeen riisi.

Sekoita lopuksi ainekset keskenään ruokakerman kanssa.

Valmistusaika n. 20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g2.4g8.8kcal0.2g1.9g0g0.1g
Hernemaissipaprika(eurosopper)2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g2g0.2kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)4.4g4.9kcal1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g34kcal2.6g4.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko13g17kcal1.3g2.3g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.7g1.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g131kcal10.2g18g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80901