Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Punaviini0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g17kcal1.2g0.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko13g8kcal0.6g0.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal4.7g3.1g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608