Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4.7g1.6kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g1.9g6.6kcal0.3g1.1g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g1.9g3kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g45kcal2.4g3g2.4g0.2g
Valittu annoskoko13g23kcal1.2g1.5g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.6g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g177kcal9.4g11.7g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720