Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 3g1.6kcal0g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g1.7g3.4kcal0.2g0g0.2g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1.8g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi6.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g12kcal0.4g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko13g6kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal1.6g3.9g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257