Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g5.8g6.9kcal0.9g0.4g0.2g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g2.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g31kcal2.8g1g1.6g0g
Valittu annoskoko13g15kcal1.4g0.5g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.7g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g121kcal11g3.9g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179