Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g3.3g4.4kcal0.6g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g1.4g4.8kcal0.1g1.1g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g34kcal1.6g2.6g1.8g0g
Valittu annoskoko13g17kcal0.8g1.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.4g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g133kcal6.2g10.1g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524