Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Puuroriisi0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%2.3g3kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g12kcal1g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko13g6kcal0.5g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.9g3.1g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432