Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g6.3g14kcal1.2g0g1.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g0.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g3.1g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho (X-tra)1.6g5.9kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g52kcal3.4g3.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko13g26kcal1.7g1.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.9g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g202kcal13.3g13.3g10.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519