Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl4.5g16kcal0.6g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g1.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.2g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g46kcal1.4g0.6g3.8g0g
Valittu annoskoko13g23kcal0.7g0.3g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.4g0.2g1g0g
Arvot/100g100g181kcal5.6g2.4g15.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940