Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow2.5g2.5kcal0.5g0g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1501.2g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g63kcal2.4g4.4g3.6g0.4g
Valittu annoskoko13g32kcal1.2g2.2g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.6g1.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g249kcal9.4g17.3g14.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094