Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g5.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pasta 3-viljan (Torino)0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g17kcal1g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko13g9kcal0.5g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g66kcal3.9g6.3g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156