Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g6.5g9kcal1g0.2g0.4g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g1.6g5.3kcal0.4g0.8g0g0.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 2g6.2kcal0.5g0.9g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g48kcal4g5.2g0.8g1g
Valittu annoskoko13g24kcal2g2.6g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal1g1.3g0.2g0.3g
Arvot/100g100g188kcal15.6g20.3g3.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813