Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g6.3g7.8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g4.7g6kcal1g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g0.8g1.5kcal0.3g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g32kcal3.2g3.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko13g16kcal1.6g1.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.8g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g125kcal12.4g12.4g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416