Pyrytuulian paastokeitto 2962015

205 g peruna
209 g purjo
259 g varsiselleri
36 g tuore pinaatti kasvimaalta
17 g tuore lehtikaali
50 g sipulinvarsia
452 g vettä

Yksi annos painaa n. 409 grammaa
85 kcal

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna rosamunda (Suomi), annos 100g2.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Pinaatti 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtikaali 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g5kcal0g0.8g0g0g
Valittu annoskoko13g3kcal0g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna6g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g21kcal0g3.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462229