Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 800.9g3.8kcal0.7g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g43kcal2.8g0g3.4g0.2g
Valittu annoskoko13g22kcal1.4g0g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.7g0g0.9g0.1g
Arvot/100g100g168kcal10.9g0g13.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107