Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g2.5g2.8kcal0.5g0g0.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g3.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Keräkaali, 100g5.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g13kcal1.2g0.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko13g6kcal0.6g0.4g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g50kcal4.7g3.1g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856