Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g8.5g30kcal1g5.5g0.2g0.8g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g86kcal2g11.2g3.2g1.6g
Valittu annoskoko13g43kcal1g5.6g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna7g22kcal0.5g2.8g0.8g0.4g
Arvot/100g100g335kcal7.8g43.4g12.4g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761