Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Keräkaali, 100g1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g11kcal0.2g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko13g6kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g43kcal0.8g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389