Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore2.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu5g2.1kcal0g0.5g0g0.1g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)5g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g11kcal0.4g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko13g5kcal0.2g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.4g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500