Tonnikala-herkkusieni pastakastike

Kuullota silputtu sipuli öljyssä.

Lisää ruokakerma, pyree ja haluamiasi mausteita (ohjeessa lukee yrttimaustesekoitus 1 tl, suolaa 1 t, pippurisekoitus 1 tl, MUTTA itse laitoin suolaa puoli tl, valkosipulia, rakuunaa, basilikaa, oreganoa, hiukan kanelia ja valkopippuri silmämääräisesti ja enemmän tai vähemmän mielivaltaisesti).

Tonnikala ilman vesiä ja hyvin silputut sienet (alkuperäisessä ohjeessa ei ole sieniä, kyseessä on edelleen oma mieltymys, mietin myös sopisivatko oliivit kastikkeeseen..?) sekaan ja salaattijuustot kans.
Antaa juustojen sulaa sen minkä sulavat.

Tarjoillaan pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g1.8g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Tonnikalapalat vedessä, Pirkka2.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.6g3.9kcal0g0.2g0.3g0g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g30kcal2g1g1.8g0g
Valittu annoskoko13g15kcal1g0.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.5g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g117kcal7.8g3.9g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105756