Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)6.6g7.6kcal0.4g0.9g0.3g0.2g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g2.7g3.7kcal0.6g0g0.1g0g
Kerma, ruoka 15% Flora0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g28kcal2g1.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko13g14kcal1g0.9g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g110kcal7.8g7g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860