Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa2.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 3.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g3.6g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g31kcal1.6g0.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko13g16kcal0.8g0.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.4g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g121kcal6.2g3.1g8.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799