Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1.8g1.2kcal0g0.3g0g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä2.1g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell3.6g4kcal0.8g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g14kcal1.8g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko13g7kcal0.9g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.5g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g54kcal7g4.7g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084