Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 3.1g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g2.1g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Vesi4.8g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g13kcal0.8g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko13g7kcal0.4g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.1g4.6g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491