Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g1.4g8.2kcal0.3g0.3g0.7g0g
Leseseos (3 viljan)0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Voi 0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Valkuainen (100g)0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 4.7g9kcal0.9g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1.8g4.9kcal0g0.1g0.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper0.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g65kcal3.4g1g5.2g0.2g
Valittu annoskoko13g32kcal1.7g0.5g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.9g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g249kcal13.1g3.8g20g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179