Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 3.5g1.9kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.4g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g36kcal2g1.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko13g18kcal1g0.8g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.5g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g141kcal7.8g6.2g9.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675