Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 8.8g15kcal1.9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2g14kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g58kcal3.8g0.2g4.8g0g
Valittu annoskoko13g29kcal1.9g0.1g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal1g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g225kcal14.6g0.8g18.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037