Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee11g21kcal2g0g1.5g0g
Rypsiöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g58kcal4g0g4.6g0g
Valittu annoskoko13g29kcal2g0g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal1g0g1.2g0g
Arvot/100g100g225kcal15.5g0g17.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603