Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ruislese 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g0.9g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2.8g10kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g55kcal1.6g10.4g0.4g1g
Valittu annoskoko13g28kcal0.8g5.2g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.4g2.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g214kcal6.2g40.3g1.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948