Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale1.3g4.3kcal0.2g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suolasienet (rouskuja)2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk6.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g25kcal0.4g1g1.8g0.2g
Valittu annoskoko13g12kcal0.2g0.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g95kcal1.5g3.8g6.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943