Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g3.9g10kcal0.7g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g31kcal1.6g1.2g1g0g
Valittu annoskoko13g16kcal0.8g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.4g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.7g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205