Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 5.1g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 5.9g13kcal1g0g1g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.2kcal0g0g0.4g0g
Pekoni, paistettu 0.3g1.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g44kcal2.6g0.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko13g22kcal1.3g0.1g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.7g0.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g169kcal10g0.8g12.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886