Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 5.5g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.7g3.7kcal0.6g0.3g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.5g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g31kcal2.8g1.2g1.4g0g
Valittu annoskoko13g15kcal1.4g0.6g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.7g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g118kcal10.8g4.6g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856