Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 4.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.8g3.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g17kcal0.4g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko13g8kcal0.2g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525