Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 5.4g10kcal1.5g0g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g37kcal3.8g1.2g2g0g
Valittu annoskoko13g19kcal1.9g0.6g1g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal1g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g144kcal14.7g4.7g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992