Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 4.5g3.4kcal0.7g0g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g4.2g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)3.1g7.6kcal0.3g1.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g33kcal2.2g3.4g1g0.6g
Valittu annoskoko13g16kcal1.1g1.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.6g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g127kcal8.5g13.2g3.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858