Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g4g3.7kcal0g0.9g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g4.7g6.1kcal1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g26kcal2g2g0.8g0g
Valittu annoskoko13g13kcal1g1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g100kcal7.8g7.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451