Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7.5g24kcal2g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.2g1kcal0.1g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g55kcal4.4g1g3.6g0.2g
Valittu annoskoko13g27kcal2.2g0.5g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal1.1g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g211kcal16.9g3.8g13.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347