Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Arla Apetina Feta 3%1.6g1.7kcal0.3g0g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton3.6g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)2.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g22kcal1.6g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko13g11kcal0.8g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g86kcal6.2g4.6g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248