ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g12g25kcal2.2g0g1.8g0g
Fariinisokeri0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g55kcal4.4g1.2g3.6g0g
Valittu annoskoko13g28kcal2.2g0.6g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal1.1g0.3g0.9g0g
Arvot/100g100g213kcal16.9g4.6g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307