Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g5.9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g4.9g5.4kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g29kcal3g0.6g1.6g0g
Valittu annoskoko13g14kcal1.5g0.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.8g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g110kcal11.5g2.3g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486