Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1.2g3.7kcal0.2g0.7g0g0.1g
Maitojuoma, profeel, valio3.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g4.9g3.2kcal0.5g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g27kcal2g2.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko13g14kcal1g1.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g105kcal7.6g9.9g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040